"H κοινωνία η οποία διαχωρίζει τους φιλοσόφους της από τους πολεμιστές της θα έχει αποφάσεις που θα λαμβάνονται από δειλούς και στρατό που θα αποτελείται από ηλιθίους" Θουκυδίδης

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

ΠΕΝΕΦΥΟ - ΛΕΦΕΔ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΣΕΕΔΑ στο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ» του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης


Το πενθήμερο 24 - 28 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το "ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ - 5η Γιορτή Προστασίας του Πολίτη" στον Δήμο Βούλας - Βάρης - Βουλιαγμένης.

Η ΠΕΝΕΦΥΟ με την ΛΕΦΕΔ Αττικής και τον ΣΕΕΔΑ, έχοντας κοινό περίπτερο, ενημέρωσαν τους επισκέπτες για τις δράσεις τους σε καταστάσεις φυσικών και ανθρωπογενών καταστροφών.

Την Παρασκευή επισκέφθηκαν τον χώρο και ενημερώθηκαν εκ μέρους των Αρχηγών των Γ.Ε. των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Ταξίαρχος κ. Ανδρέας Αθανασόπουλος, Διευθυντής Υποστήριξης Διοικητικής Μέριμνας/ΓΕΣ, ο Πλοίαρχος κ. Χαλεμπές, Διεύθυνσης Ε3/ΓΕΕΘΑ, ο Αντιπλοίαρχος ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. κ. Κωνσταντίνος Βουρλιάς και ο Πλωτάρχης (Ε) ΠΝ κ. Γεώργιος Λογοθέτης, ενώπιον των οποίων πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των δράσεων των τριών σωματείων εφέδρων και του εξοπλισμού τους.

Σε κοινή τους ανακοίνωση οι συμμετέχοντες δηλώνουν πως: "Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας στην κυρία Ξένια Γεωργιάδου, Πρόεδρο ΙΔΑΦΚ και τον κ. Γεώργιο Κασφίκη, Πρόεδρο ΕΕΕΔΕΑ, διοργανωτές του Πανοράματος.
Το κοινό περίπτερο ήταν συνειδητή επιλογή και των τριών λεσχών - συλλόγων. Το μήνυμα που θέλαμε να στείλουμε ένα και διαχρονικό".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου