"H κοινωνία η οποία διαχωρίζει τους φιλοσόφους της από τους πολεμιστές της θα έχει αποφάσεις που θα λαμβάνονται από δειλούς και στρατό που θα αποτελείται από ηλιθίους" Θουκυδίδης

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Συνεκπαίδευση ΠΕΝΕΦΥΟ - ΑΣΕΕΔ στην πυρασφάλεια

Την Κυριακή 21/11/15,ημέρα εορτασμού των Ένοπλων Δυνάμεων, ο υπεύθυνος του κλιμακίου της Π.ΕΝ.ΕΦ.Υ.Ο. στα Ιωάννινα πραγματοποίησε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε βασικά αντικείμενα πυρασφάλειας, στο Αγρίνιο, σε μέλη του Α.Σ.Ε.Ε.Δ.Χρησιμοποιήθηκαν διαδραστικές μέθοδοι διδασκαλίας.Οι εκπαιδευόμενοι πραγματοποίησαν βολές με διάφορα πυροσβεστικά μέσα και ασκήθηκαν σε ειδικές τεχνικές διάσωσης. Επίσης, έμφαση δόθηκε στα προληπτικά μέτρα πυρασφάλειας, αλλά και στην ασφάλεια του προσωπικού άμεσης επέμβασης. Η δραστηριότητα αυτή έχει πρόσθετη βαρύτητα  την συγκεκριμένη χρονική περίοδο - μέσα στην κοινωνικοοικονομική κρίση την οποία βιώνουμε - γιατί υπάρχει μεγάλη αύξηση  πυρκαγιών εξαιτίας της κακής χρήσης τζακιών και θερμαστρών,αλλά και της έλλειψης τήρησης μέτρων πυρασφάλειας και καλής λειτουργίας σε συμβατικά λεβητοστάσια.
 Ευχαριστούμε τον Α.Σ.Ε.Ε.Δ., για την επιτυχή διοργάνωση αυτής της δραστηριότητας,τον Δήμο Αγρινίου, για την παραχώρηση του Κέντρου Περιβάλλοντος Τριχωνίδας και το κατάστημα "ΠΥΡΟΔΟΜΗ", για τη χορηγία του εξοπλισμού ο οποίος χρησιμοποιήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου