"H κοινωνία η οποία διαχωρίζει τους φιλοσόφους της από τους πολεμιστές της θα έχει αποφάσεις που θα λαμβάνονται από δειλούς και στρατό που θα αποτελείται από ηλιθίους" Θουκυδίδης

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Επίσκεψη ΠΟΕΕΦΕΔ στη Σχολή Πυροβολικού

Την Δευτέρα 8.4.2013 μέλη της ΠΟΕΕΦΕΔ, ερχόμενα κατ' ευθείαν από τον ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ 2013, επισκέφθηκαν τη Σχολή Πυροβολικού για ενημέρωση γύρω από το Όπλο και τις Τακτικές του και ιδίως την Αίτηση Πυρών Υποστηρίξεως, αντικείμενο στο οποίο "εξεταζόμαστε" ανελλιπώς σε κάθε ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ και όχι μόνο.
 
Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή μας επεφύλαξε ο Διοικητής της Σχολής Ταξίαρχος Γ. Καμπάς, καθώς και τα στελέχη της Σχολής ΠΒ, αναγνωρίζοντας την αναγκαίοτητα της καλά εκπαιδευμένης κι ενημερωμένης Εφεδρείας για τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας.
 
Μετά από τις συστάσεις, ακολούθησε ξενάγηση στο υπαίθριο και το στεγασμένο Μουσείο της Σχολής και η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με μία εξαιρετική παρουσίαση των διαδικασιών που θα χρειαστεί να γνωρίζουμε ώστε να αιτηθούμε πυρά υποστηρίξεως από τα όπλα του Πυροβολικού.
 
Πέρα από τις ευχαριστίες μας προς το ΓΕΣ και την ΓΕΣ/ΔΕΝΔΗΣ για την έγκριση της επισκέψεως, καθώς και προς τη Διοίκηση και τα Στελέχη της Σχολής για τη ζεστή φιλοξενία, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι μείναμε εντυπωσιασμένοι και φύγαμε με αναπτερωμένο το ηθικό από το έργο που διαπιστώσαμε ότι γίνεται από τους Αξιωματικούς της Σχολής, εν μέσω κρίσεως...
 
Εις το επανιδείν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου