"H κοινωνία η οποία διαχωρίζει τους φιλοσόφους της από τους πολεμιστές της θα έχει αποφάσεις που θα λαμβάνονται από δειλούς και στρατό που θα αποτελείται από ηλιθίους" Θουκυδίδης

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου 2012

Η Π.ΕΝ.ΕΦ.Υ.Ο. συμμετείχε στον ουλαμό της Π.Ο.Ε.ΕΦ.Ε.Δ. που παρήλασε φέτος στη Θεσσαλονίκη, τιμώντας τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης. Η εμπειρία του να παρελαύνουμε πλάι σε συναδέλφους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΟΠΛΙΤΕΣ, πολλούς εκ των οποίων συναντήσαμε εκεί για πρώτη φορά, και, εν τούτοις, να δίνουμε, κατά γενική ομολογία, την εικόνα μίας και αδιάσπαστης Μονάδος, ήταν παραπάνω από συγκινητική και δεν μπορεί να μεταφερθεί με λόγια.

Περισσότερα εδώ

Οι φωνές μας, αν και παρακινούσαν σε επευφημίες και χειροκροτήματα τους συμπολίτες μας, φαίνεται ότι, δυστυχώς, δεν αγγίζουν αρκούντως την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία  (ΥΠΕΘΑ / ΓΕΕΘΑ) της πατρίδος, ώστε να ασχοληθεί σοβαρά μαζί μας. Ας είναι. Όπως βεβαιώνουν όσοι έχουν πολεμική εμπειρία, στη μάχη πολεμάς τελικά για τον συνάδελφό σου, με τον οποίον έχεις εκπαιδευθεί, έχεις ιδρώσει και είναι αυτός που θα σε καλύψει και θα τον καλύψεις απο τα εχθρικά πυρά. Αυτό κάναμε, αυτό κάνουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, όσο πιο καλά μπορούμε. Έστω και μόνοι!

"ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΤΩ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ... 
ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΤΩΝ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου