"H κοινωνία η οποία διαχωρίζει τους φιλοσόφους της από τους πολεμιστές της θα έχει αποφάσεις που θα λαμβάνονται από δειλούς και στρατό που θα αποτελείται από ηλιθίους" Θουκυδίδης

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Εκπαίδευση στις Α΄ Βοήθειες από τον Ε.Ε.Σ.

Ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα σεμινάριο εκπαίδευσης τμήματος της Π.ΕΝ.ΕΦ.Υ.Ο. στην παροχή Α΄Βοηθειών από την Υπηρεσία «Αγωγής Υγείας» του Τομέα Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Το σεμινάριο ήταν 14ωρης διάρκειας και περιελάμβανε εκπαίδευση στην παροχή πρώτων βοηθειών σε πολλά και διάφορα περιστατικά που μπορεί να συναντήσουμε τόσο στην καθημερινότητά μας στην πόλη όσο και στις δραστηριότητές μας στην ύπαιθρο, είτε κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης είτε συμμετέχοντας σε επιχειρήσεις Πολιτικής Προστασίας.

Ευχαριστούμε ιδαιτέρως την έμπειρη Εκπαιδευτή του σεμιναρίου, καθώς και την Υπηρεσία «Αγωγής Υγείας» του Ε.Ε.Σ. για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για εκπαίδευση.

Η δυνατότητα παροχής άμεσης βοήθειας προς τον συνάνθρωπο ώστε αυτός να διατηρηθεί στη ζωή είναι ανεκτίμητη. Γι' αυτό ενθαρρύνουμε κάθε πολίτη και κάθε εθελοντή να παρακολουθήσει το πρόγραμμα από τον πλέον αρμόδιο σε αυτόν τον τομέα - τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.
Στο πλαίσιο συγκροτήσεως "Ομάδος Έρευνας & Διάσωσης" (Ο.Ε.Δ. - S.A.R.), σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ., θα ενταθούν οι προσπάθειες εκπαιδεύσεως των μελών της Ο.Ε.Δ. και σε άλλα αντικείμενα σε συνεργασία με αντίστοιχους φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου