"H κοινωνία η οποία διαχωρίζει τους φιλοσόφους της από τους πολεμιστές της θα έχει αποφάσεις που θα λαμβάνονται από δειλούς και στρατό που θα αποτελείται από ηλιθίους" Θουκυδίδης

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Βασικό Σχολείο Μαχητή 2012 (Β΄- Γ΄)

Συνεχίζεται το ΒΣΧΜΧ της ΠΕΝΕΦΥΟ για το 2012. Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά, αλλά αυτή τη φορά θα αφήσουμε τις εικόνες να μιλήσουν.





Είμαστε βέβαιοι, ότι αυτό που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, είναι η τυπική εικόνα και το μαχητικό επίπεδο Εφέδρου/Επιστράτου/Στρατευσίμου (προερχομένου ή μη από τις Ειδικές Δυνάμεις) που συναντά καθημερινά η πολιτικο-στρατιωτική μας ηγεσία σε αυτούς τους Εφέδρους που σύμφωνα με τις ισχύουσες διαταγές περί εκπαιδεύσεως και με τον κατ' έτος προγραμματισμό μετεκπαιδεύσεως εφεδρείας προσκαλεί να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες της Μονάδας που ανήκουν.

Η΄μήπως όχι;


Σημείωση: Για τουλάχιστον μισά από τα μέλη της ΠΕΝΕΦΥΟ που φαίνονται στο βίντεο, αυτή είναι η πρώτη τους συμμετοχή σε εκπαιδευτική μας δραστηριότητα. Μετά από 5 ημέρες εκπαίδευσης οι προσκληθέντες προς μετεκπαίδευση βάσει του προγραμματισμού επίστρατοι, θα δείχνουν την ίδια εικόνα; Πολύ θα θέλαμε να είμαστε εκεί για να δούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου