"H κοινωνία η οποία διαχωρίζει τους φιλοσόφους της από τους πολεμιστές της θα έχει αποφάσεις που θα λαμβάνονται από δειλούς και στρατό που θα αποτελείται από ηλιθίους" Θουκυδίδης

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟΝ 2012

Αντιπροσωπεία μελών της Π.ΕΝ.ΕΦ.Υ.Ο. έλαβε μέρος στο ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟΝ 2012, που διεξήχθη το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στην περιοχή των Θερμοπυλών. Οι συμμετέχοντες κάλυψαν απόσταση 25 χιλιομέτρων επί της Ανοπαίας Ατραπού στο όρος Καλλίδρομο, καταλήγοντας στο μνημείο του Λεωνίδα, αποτείοντας, έτσι, ελάχιστο φόρο τιμής στον Λακεδαίμονα Βασιλιά και τους συμμαχητές του, οι οποίοι θυσιάστηκαν προασπιζόμενοι τις διαχρονικές αξίες των Ελλήνων για ελευθερία και αξιοπρέπεια, επιλέγοντας την αρετή του ελληνικού πολιτισμού έναντι της υλικής ευδαιμονίας των βαρβάρων επιδρομέων.
Η προσέλευση στη φετινή διοργάνωση, η οποία με ενέργειες του πρώην Αρχηγού ΓΕΣ κ. Κωνσταντίνου Ζιαζιά ετέθη υπό την αιγίδα των Γενικών Επιτελείων (ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ), ήταν ιδιαιτέρως αυξημένη σε σχέση με πέρυσι με περί τους 300 συμμετέχοντες, ενώ έλαβαν μέρος και σπουδαστές της ΣΣΕ και της ΣΜΥ.
Περισσότερες πληροφορίες για το ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟΝ μπορείτε να δείτε στην σχετική ιστοσελίδα (http://leonidatropaio.wordpress.com/).
Ανανεώνουμε τη συνάντησή μας για του χρόνου, πρώτα ο Θεός, "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι"!

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!